Brouwerij Wolf

De naam van de brouwerij verwijst naar het mysterieuze roofdier, de wolf of ‘canis lupus’ in het Latijn. Maar de bierliefhebber weet ook dat de Latijnse naam voor hop verwijst naar de wolf: humulus lupulus. De bieren van de brouwerij zijn karaktervol, sterk en gevaarlijk lekker, drie eigenschappen die ze ook delen met een wolf.

Meer info over Brouwerij Wolf

Wolf Njoy

De Wolf bieren en vele andere Belgische top producten verdienen een mooi kader om er optimaal van te kunnen genieten. Want daar draait het om: GENIETEN. Of het nu gaat om een lekker bier, een wild avontuur of een culinair hoogstandje één ding staat vast: een dagje met Wolfnjoy zal je niet snel vergeten! Tot binnenkort!

Binnenkort meer info over Wolfnjoy

Wolf TV

Binnenkort hier te beleven

WolfTV is een online lifestyle kanaal waar je al onze Wolf avonturen kan (her)beleven vanop de eerste rij. Stream festiviteiten, optredens, regionale wedstrijden, interessante reportages, kooktips en zoveel meer… Bovendien is het video-on-demand, volledig gratis en vrijblijvend.

Wolf Classic

In 2014 zijn we gestart met de eerste Wolf Classic. Een fietsevent voor jong en oud. De eerste editie was een groot succes. Begin al maar te trainen. De volgende editie belooft zeer spectaculair te worden...

Fiets mee

WebShop

Bent u een echte Wolf fan? Dan is dit uw favoriete winkel. Op zoek naar de Wolf bieren in geschenkverpakking? Een T-shirt of een petje? U vindt hier alle Wolf gadgets

Stap hier binnen in de Wolf Webshop

Contact

Brouwerij Wolf bvba
Betekomsesteenweg 76
3200 Aarschot

Tel. 016/41 30 63 info@brouwerijwolf.be
Contact map